YOGA FÖR HÖGKÄNSLIGA

Yoga för dig som är högkänslig är mjuk, tillåtande och inkännande yoga som varvas med konkreta verktyg i tanke- och känslohantering.

Vi erbjuder regelbundna yogaklasser i Stockholm och djupgående veckolånga yogaretreat på Österlen i Skåne. Läs mer om yogaretreaten för högkänsliga på Österlen här. 

OM KURSEN YINYOGA FÖR HÖGKÄNSLIGA I STOCKHOLM
  • Längtar efter att vara den du är utan dömanden, begränsningar, jantelag och andra pålagda hinder?
  • Vill du känna djup tillit, ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse?
  • Vill du ha effektiva redskap för att hantera stress, oro, tanke- och känslostormar och skapa en kropp, ett liv och en verklighet som fungerar för just dig?

Varmt välkommen till våra yogakurser speciellt för dig som är högkänslig! Följ med på en inre resa i yogans magiska värld, med energimedvetenhet, yogafilosofi och nya perspektiv på livet. De här klasserna ger dig konkreta verktyg att släppa blockeringar, motstånd, rädslor och andra pålagda hinder som begränsar dig. Ta emot det du verkligen längtar efter och skapa djupt rotadtillit till kroppen och till ditt inre Själv.

INNEHÅLL

  • Yoga-och andningsövningar
  • Konkreta verktyg för tanke-och känslohantering
  • Inspirerande meditationer & energimedvetenhet
  • Guidade avslappningar till helande klangspel och eteriska oljor


FÖRKUNSKAPER
De här kurserna passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Fokuset är på vad som sker på insidan i form av känslor, tankar, energier, vikten av att ta hand om och ha kontakt med kroppen och dess behov. Fokuset är också energiförståelse; medvetenheten om vad vi känner av från vår omgivning som högkänsliga och hur vi hanterar detta. 

OM KURSEN YOGA CHANGE MED SAMTAL FÖR HÖGKÄNSLIGA I STOCKHOLM

En omfattande fördjupningskurs för dig som vill upptäcka magin i dig och skapa ditt liv med mer glädje och lätthet! Här får du nya insikter och konkreta verktyg i hur du kan hantera och förhålla dig till kropp, tankar, känslor och upplevelser. Yogaläraren använder intuitiv vägledning när det behövs och anpassar yogaklassen utifrån gruppens energinivå och behov. Den här klassen kan alltså se olika ut varje vecka. Kursen innehåller mjuka (yogaövningar) med inspiration från yinyogan och mer flödande yoga, samtal med vägledning vid behov, självreflektion, känslohantering, andningsövningar (pranayama), omsorg och lyx med eteriska oljor, yogamassage samt guidad avslappning.

FÖRKUNSKAPER
Upplägget är designat för att ge både den erfarne och oerfarne yogautövaren en kraftfull kurs. Du behöver inte vara fysiskt stark eller vältränad för att vara med.

OM LÄRAREN MARJA NORLIN
Din yogalärare är högkänsliga Marja som är HSP-terapeut, yogalärare och kursledare, specialiscerad inom tanke- och känslohantering. Marja ser yogan som ett fantastiskt verktyg att komma i kontakt med kroppen och lyssna till den du verkligen är, bortom alla föreställningar, förväntningar och andras åsikter om vem du är eller hur du borde vara. 

YOGAKURSER HÖSTEN 2019
Plats: Nytorget 4, Stockholm
Antal deltagare/kurs: 12

Yinyoga för högkänsliga
Kursstart: 22 augusti 2019
Dag: Torsdagar
Tid: 16:30-17:45
Tillfällen: 9 veckor
Pris: 2 100 kr
 

Yoga Change med HSP-samtal
Kursstart: 22 augusti 2019
Dag: Torsdagar
Tid:19:30-21:00,
Tillfällen: 9 veckor
Pris: 2 900 kr
Nivå: Fördjupning - passar både van yogi och ovan yogi

Yinyoga för högkänsliga
Kursstart: 24 oktober 2019
Dag: Torsdagar
Tid: 16:30-17:45
Tillfällen: 9 veckor
Pris: 2 100 kr

Yoga Change med HSP-samtal
Kursstart: 24 oktober 2019
Dag: Torsdagar
Tid:19:30-21:00,
Tillfällen: 9 veckor
Pris: 2 900 kr
Nivå: Fördjupning - passar både van yogi och ovan yogi

ANMÄLAN

När du anmäler dig till en yogakurs räknas din anmälan som bindande. Det betyder att du genom att reservera en plats binder dig till att betala hela avgiften innan kursstart.

Vi tar inte emot avanmälningar eftersom vi har små grupper med begränsat utrymme och platser (max 12 deltagare per kurs).

Yogan lär oss mycket om tankar och känslor. Här gör vi yoga på stranden under ett retreat på Österlen.

Yogan lär oss mycket om tankar och känslor. Här gör vi yoga på stranden under ett av våra retreat för högkänsliga på Österlen.