YOGA FÖR HÖGKÄNSLIGA

Yoga för dig som är högkänslig är mjuk, tillåtande och inkännande yoga som varvas med konkreta verktyg i tanke- och känslohantering. Vi erbjuder regelbundna yogaklasser i Stockholm och djupgående veckolånga yogaretreat på Österlen i Skåne. 
Läs mer om yogaretreaten på Österlen här. 

OM VÅRA YOGAKURSER FÖR HÖGKÄNSLIGA I STOCKHOLM
  • Längtar efter att vara den du är utan dömanden, begränsningar, jantelag och andra pålagda hinder?
  • Vill du känna djup tillit, ge omsorg och omtanke till kroppen och hela din varelse?
  • Vill du ha effektiva redskap för att hantera stress, oro, tanke- och känslostormar och skapa en kropp, ett liv och en verklighet som fungerar för just dig?

Varmt välkommen till våra yogakurser speciellt för dig som är högkänslig! Följ med på en inre resa i yogans magiska värld, med energimedvetenhet, yogafilosofi och nya perspektiv på livet. De här klasserna ger dig konkreta verktyg att släppa blockeringar, motstånd, rädslor och andra pålagda hinder som begränsar dig. Ta emot det du verkligen längtar efter och skapa djupt rotadtillit till kroppen och till ditt inre Själv.

INNEHÅLL

  • Yoga-och andningsövningar
  • Konkreta verktyg för tanke-och känslohantering
  • Inspirerande meditationer & energimedvetenhet
  • Guidade avslappningar till helande klangspel och eteriska oljor


FÖRKUNSKAPER
De här kurserna passar både för dig som van yogi och dig som är helt ny. Fokuset är på vad som sker på insidan i form av känslor, tankar, energier, vikten av att ta hand om och ha kontakt med kroppen och dess behov. Fokuset är också energiförståelse; medvetenheten om vad vi känner av från vår omgivning som högkänsliga och hur vi hanterar detta. 

OM LÄRAREN MARJA NORLIN
Din yogalärare är högkänsliga Marja som är HSP-terapeut, yogalärare och kursledare, specialiscerad inom tanke- och känslohantering. Marja ser yogan som ett fantastiskt verktyg att komma i kontakt med kroppen och lyssna till den du verkligen är, bortom alla föreställningar, förväntningar och andras åsikter om vem du är eller hur du borde vara. 

ERBJUDANDE PÅ 1 500 KRONOR I RABATT MED HSP-TERAPI
För att få extra mycket ut av kursen rekommenderar vi att du även bokar in terapi med Marja där du får konkreta verktyg specifikt för dig, för tanke-och känslohantering samt skapande & förändringsprocesser.

Om du vill kan du även kombinera terapin med en Access Bars-behandling. Det är en djupt avslappnande energibehandling som hjälper dig att släppa allt det som medvetet eller undermedvetet begränsar dig. Du som går en yogakurs hos oss får 1 500 kronor rabatt och betalar därmed 3 000 kronor för tre timmar (tre tillfällen). (Ord. pris 4 500 kronor). 

YOGAKURSER VÅREN 2019
Plats: Nytorget 4, Stockholm
Antal deltagare/kurs: 12

Fullbokad! Yinyoga för högkänsliga
Kursstart: 28 mars 2019
Dag: Torsdagar
Tid: 17:30-18:45
Tillfällen: 10 veckor
Pris: 2 100 kr

Yinyoga för högkänsliga
Kursstart: 28 mars 2019
Dag: Torsdagar
Tid: 19:00-20:15
Tillfällen: 10 veckor
Pris: 2 100 kr

ANMÄLAN

När du anmäler dig till en yogakurs räknas din anmälan som bindande. Det betyder att du genom att reservera en plats binder dig till att betala hela avgiften innan kursstart.

Vi tar inte emot avanmälningar eftersom vi har små grupper med begränsat utrymme och platser (max 12 deltagare per kurs).