WORKSHOPS FÖR HÖGKÄNSLIGA

Känner du dig överstimulerad, trött, oroad eller utmattad av intryck och känslor?
Vill du veta mer om ditt personlighetsdrag och hur du kan hantera det mer mera lätthet? Längtar du efter konkreta verktyg och metoder i tanke- och känslohantering?
Varmt välkommen på våra 3-timmarsworkshops för dig som är högkänslig!

VAR DEN DU ÄR! (Din känslighet - en gåva?)

Det här är en första hjälpen-kurs för dig som längtar efter att få ökad förståelse för vem du är och må bra i din känslighet, såväl privat som yrkesmässigt. Tänk om det inte är något fel på dig? Tänk om du istället kan (an)vända din känslighet till din fördel och se den som en gåva istället för ett hinder?
  • Vad är högkänslighet? Om vad begreppet HSP innebär, olika former av högkänslighet (t ex introvert och extrovert) och hur extra känslighet kan uttrycka sig på olika sätt.
  • Vad är tankar och känslor? Hur kan vi som högkänsliga hantera alla tanke- och känslostormar, toppar och dalar, nyanser och sinnesstämningar på ett kraftfullt sätt? Få med dig en rejäl en verktygslåda att kunna hantera tankar och känslor när de kommer upp, från överstimuli och stress till ångest och hopplöshet.
  • Är din känslighet en gåva? Kursen lär dig om hur du kan uppskatta och (an)vända din sensitiva begåvning till din fördel och se den som en gåva istället för ett hinder. Vad skulle hända om du slutade döma dig själv och öppnade dörrarna till att vara allt som du har bestämt dig för att du omöjligt kan vara? Tänk om du är oändligt mycket mer än vad du någonsin trott att du är?

Vi hoppar över kallpratet, tar dig direkt till kärnan och låter dig utforska livet ur helt nya synvinklar. Släpp taget om blockeringar, tyngd, rädslor, jantelag & andra pålagda hinder. Få tillgång till dig, din kraftfullhet & din fulla potential!

Kursen innehåller mjuk inkännande yoga samt guidade och helande avslappningsövningar, så ha bekväma kläder på dig.

Varmt välkommen!
Marja, Malin & Ina

OM KURSLEDAREN MARJA NORLIN
Marja  är en mycket uppskattad kursledare som med känsla och värme vägleder dig att utforska dig själv och din extra känslighet på djupet. Marja är utbildad högkänslighetsterapeut, transformativ coach och yogalärare. Hon är själv högkänslig, och med utgångspunkt i det har hon utvecklat ett intuitivt och flexibelt sätt att hjälpa andra. I Marjas kurser ingår alltid avslappning och guidade meditationer för högkänsliga.

AKTUELLA KURSDATUM

Stockholm
Söndag 27 januari 2019 Fullbokad!
Söndag 24 mars 2019 Fullbokad!
Söndag 19 maj 2019 Få platser!
Söndag 18 augusti 2019
Söndag 22 september 2019
Söndag 20 oktober 2019
Söndag 10 november 2019
Söndag 15 december 2019

Tid: 10:00-13:00
Plats: Nytorget 4
Pris: 750 kronor
Frågor: 0722-24 43 22
Kursledare: Marja Norlin

ANMÄLAN

När du anmäler dig till en kurs räknas din anmälan som bindande. Det betyder att du genom att reservera en plats binder dig till att betala hela avgiften innan kursstart.