YOGA MED SAMTAL FÖR HÖGKÄNSLIGA

Yogakurs i 8 veckor, nästa kursstart 13/2 2020
Välkommen på vår omfattande och djupgående kurs för dig som vill upptäcka magin i dig och skapa ditt liv med mer glädje och lätthet! Här får du nya insikter och konkreta verktyg i hur du kan hantera och förhålla dig till kropp, tankar, känslor och upplevelser.

Intuitiv vägledning
Yogaläraren använder intuitiv vägledning när det behövs och anpassar yogaklassen utifrån gruppens energinivå och behov. Den här klassen kan alltså se olika ut varje vecka. Kursen innehåller mjuka (yogaövningar) med inspiration från yinyogan och mer flödande yoga, samtal med vägledning vid behov, självreflektion, känslohantering, andningsövningar (pranayama), omsorg och lyx med eteriska oljor, yogamassage samt guidad avslappning.

Förkunskaper
Upplägget är designat för att ge både den erfarne och oerfarne yogautövaren en kraftfull kurs. Du behöver inte vara fysiskt stark eller vältränad för att vara med.

Om läraren Marja Norlin
Din yogalärare är högkänsliga Marja som är HSP-terapeut, yogalärare och kursledare, specialiscerad inom tanke- och känslohantering. Marja ser yogan som ett fantastiskt verktyg att komma i kontakt med kroppen och lyssna till den du verkligen är, bortom alla föreställningar, förväntningar och andras åsikter om vem du är eller hur du borde vara. 

KURSINFORMATION

Plats: Nytorget 4, Stockholm
Dag: Torsdagar
Tid: 18:30-20:00
Tillfällen: 8 veckor
Pris: 3 100 kr
Förkunskaper: Passar van och ovan
Kursstart: 13 februari 2020
Antal deltagare: 12

ANMÄL DIG HÄR

När du anmäler dig till en yogakurs räknas din anmälan som bindande. Det betyder att du genom att reservera en plats binder dig till att betala hela avgiften innan kursstart.

Vi tar inte emot avanmälningar eftersom vi har små grupper med begränsat utrymme och platser  med max 12 deltagare per kurs.