KONTAKT

MALIN SANDELL & INA ELVERLJUNG

Vi är högsensitiva terapeuter specialiserade inom tanke- och känslohantering, förändringsprocesser, medvetandeutveckling och intuition. 

Tillsammans har vi utvecklat flera unika metoder att arbeta med högkänsliga individer och grupper på djupet. Vår vägledning brukar beskrivas som intuitiv, träffsäker, tillåtande och konkret.

Vårt syfte med vårt arbete är att högkänsliga ska få verktyg och kunskap att använda sin sensitiva begåvning till sin fördel och se den som en gåva istället för ett hinder. 

VAR FINNS VI?

Vi finns huvudsakligen på vår retreatgård på Österlen där vi tar emot högkänsliga från hela landet för veckolånga retreat sedan 2012. Vi håller även vår HSP-terapeututbildning här.

Från januari 2019 finns vi också i Stockholm där vår terapeut Marja håller yoga för högkänsliga, workshops och helgkurser för högkänsliga och terapisessioner för högkänsliga.  

Dessutom finns via över hela Sverige med terapi över telefon, med vår podcast Högkänslighetspodden och på Instragram där vi varje vecka ger nya infallsvinkar, verktyg, tips och råd.

Varmt välkommen till oss!
Malin och Ina

P.S. I Malmö rekommenderar vi Infinite Yoga som vi grundade 2015 och som erbjuder underbar yoga för självutveckling.

KONTAKT

E-post: info@hogkanslighet.se
Telefon: 0736-24 06 52 (Malin), 0736-84 17 97 (Ina)

BOKA EN FÖRELÄSNING

Vi kommer med glädje till er och berättar om högkänslighet och hur detta personlighetsdrag inverkar på alla aspekter av våra liv (uppväxt, skola, hälsa, arbete, relationer). En föreläsning brukar ta 1-2 timmar beroende på syfte och era önskemål. För vidare information kontakta oss gärna!

GILLA OSS PÅ INSTAGRAM!

211

SAGT OM OSS

Är djupt rörd! Har aldrig någonsin träffat så professionella terapeuter. KARIN

En life changer och för mig var det även en life saver. ANDREA

Jag kom hit som ett offer. Lämnar som JAG.  STINA