FEEDBACK PÅ HSP-YOGALÄRARUTBILDNINGEN

När jag anmälde mig till utbildningen var det som att jag köpte en ettårig schysstlivförsäkring, att jag visste att jag regelbundet skulle få pepp, verktyg, gemenskap och omsorg, kändes som ett enormt skyddsnät under min trasiga själ!  Och så har det verkligen varit under det här året, det har varit stort och magiskt att ha er vid min sida, och det fina är att den känslan inte slutar, även om utbildningen är slut!

Jag har fått ut sååå mycket av den här utbildningen, om jag ska lyfta fram något så är det att jag fått en tilltro till framtiden, till min skapande kraft! En övertygelse om att förändring är möjlig och att det faktiskt går att skapa helt vilt och härligt och fritt! Jag har fått nya perspektiv och nya vänner, en sann skatt!

Det som varit bäst med utbildningen är värmen, seriositeten, omtänksamheten, lekfullheten och den ständigt närvarande uppmaningen att känns efter; Vad känns rätt för mig? Hur skulle jag vilja att det var? Att lära sig lyssna inåt och titta på/förstå vad ens innersta vill och behöver, är en konst vi fått hjälp att lära oss med hjälp a verktygen.

Jag har blivit lättare, och fått en mycket större tilltro till, och nyfikenhet på framtiden.

Jag blev förvånad över kraften och magin i att få ta del av andras delningar. Att oavsett vem som delat, så har jag kunnat ta in och ta till mig något av det som sagts. Det behöver inte ens vara en situation man känner igen sig i, det blir applicerbart i alla fall! 

För mig handlar er yoga om EMPOWERMENT!! Att hitta sin intre kraft och röst och att LÄRA sig lyssna och förstå vad ens kropp oxh sinne behöver! 

Kram och kärlek! ❤️ G

---
 

Vill börja med att tacka er för att ni är ni, två underbara & härliga varelser 

Denna utbildningen, detta året och ni (och jag förstås) har förändrat mig.

Utbildningen har bidragit till att jag slutat kriga och anpassa mig, slutit fred med mig själv, börjat lyssna på min inre röst, känner större frihet och kan stå för att jag är högkänslig och se det som något fint. Så tacksam för det. Tycker att det var bra att utbildningen var på ett år, för den personliga utvecklingens skull. 

Min helhetsupplevelse är: wow, det mest magiska året på länge! Hela upplägget har varit så bra, kommer inte på en enda sak som ni skulle kunna förbättra. Jag är imponerad av hur ert sätt att undervisa funkade så klockrent på mig.

Till andra skulle jag vilja säga: Gå utbildningen, du kommer att få tillgång till så mycket mer av dig, öppna upp din medvetenhet, vara i din storhet och träffa en massa underbara människor. Så himla värdefullt!

Kramar 
A

---


Hur ska jag kunna beskriva vad den här utbildningen gett mig?! Vore lättare att beskriva vad den inte gett mig för den har gjort så mycket för mig. 

Den här utbildningen har gett mig:
-Bättre självkänsla och självförtroende 
-Positivare syn på framtiden
-Medvetenhet både i kropp och själ
-Att högkännslighet är något positivt
-Bättre självkännedom 
-Ovärderliga nya vänner
-Smidigare kropp
-Rädslohantering
-Att jag förstår andra bättre
- Medvetenhet om när det  är mitt eller någon annans
-Att livet är fantastiskt och att det händer magiska saker hela tiden bara man lär sig se det
-Att jag har huvudrollen i mitt liv 
-Att släppa saker och att sluta älta
-Att inte dömma eller falla för andras drömmande
-Att leva livet i sin fulla potential
-Självdistans och självreflektion
-Att ställa frågor, det ökar medvetenheten
-Att vårda mig själv genom att fråga vad jag vill
-Att sätta riktningar för dagen och mer långsiktigt.
- Inspiration till att leva livet som jag vill 
-Lärt sig strunta i vad andra tycker

Alla borde gå den för man blir en bättre medmänniska för sig själv och för andra. En gladare person helt enkelt!!

Kursledarna är fantastiska, varma och personliga och delar med sig av sina egna erfarenheter. Man mår väldigt bra av att gå den här utbildningen och finner större glädje i livet.

Puss och kram från T

---
 

Utbildningen har varit en game changer för mig av så många olika anledningar och på så många plan. Jag fick en ny riktning både privat och professionellt och ett nytt sammanhang. Ett sammanhang där jag är ok och uppskattad precis som jag är. Jag använder utbildningen varje dag!! En helt ny riktning och sätt att hantera - och bli entusiastisk över - livet. Jag mår mycket bättre med mig själv och känner ett driv igen! Att känna att man inte sitter fast och att allt går att ändra är en hörnsten i mitt liv nu. Tonvikten på det terapeutiska har fungerat väldigt bra för mig. 

Hur har upplever du att din egen personliga utveckling har påverkats av utbildningen? Jag gillar mig själv igen. Jag känner att jag har något att erbjuda. Nu vill jag skapa!! Jag är erhört tacksam till er och till mig själv - och jag var oförberedd på hur starkt det skulle vara att ta emot diplomet. Var i ett lyckorus flera dagar efteråt!

En yogautbildning med fokus på känslohantering och terapeutiska verktyg som på olika vis resonerar med den yogiska filosofin. Du får en djupare förståelse för hur du med yoga kan skapa ett rikare liv och må bättre i både kropp och själ - framför allt om du är högkänslig. 

Tusen tack för detta fantastiska år!
J