FÖRSTA HJÄLPEN-KURSEN

Var den du är! Din känslighet - en gåva?
Välkommen på vår tre timmar långa 
första hjälpen-kurs för dig som längtar efter att få ökad förståelse för vem du är och må bra i din känslighet, såväl privat som yrkesmässigt. Släpp taget om blockeringar, tyngd, rädslor, jantelag & andra pålagda hinder. Få tillgång till dig, din kraftfullhet & din fulla potential!

Känner du dig överstimulerad, trött, oroad eller utmattad av intryck och känslor? Vill du veta mer om ditt personlighetsdrag och hur du kan hantera det mer mera lätthet? Längtar du efter konkreta verktyg och metoder i tanke- och känslohantering?

Ur innehållet

Vad är högkänslighet? 
Om vad begreppet HSP innebär, olika former av högkänslighet (t ex introvert och extrovert) och hur extra känslighet kan uttrycka sig på olika sätt.


Vad är tankar och känslor?
Hur kan vi som högkänsliga hantera alla tanke- och känslostormar, toppar och dalar, nyanser och sinnesstämningar på ett kraftfullt sätt? Få med dig en rejäl en verktygslåda att kunna hantera tankar och känslor när de kommer upp, från överstimuli och stress till ångest och hopplöshet.

Är din känslighet en gåva?
Kursen lär dig om hur du kan uppskatta och (an)vända din sensitiva begåvning till din fördel och se den som en gåva istället för ett hinder. Vad skulle hända om du slutade döma dig själv och öppnade dörrarna till att vara allt som du har bestämt dig för att du omöjligt kan vara? Tänk om du är oändligt mycket mer än vad du någonsin trott att du är?

Yoga
Kursen innehåller mjuk inkännande yoga samt guidade och helande avslappningsövningar, så ha bekväma kläder på dig.

ANMÄL DIG HÄR

När du anmäler dig till en kurs räknas din anmälan som bindande. Det betyder att du genom att reservera en plats binder dig till att betala hela avgiften innan kursstart.

AKTUELLA KURSER

Söndag 22 mars, 10:00-13:00
Lördag 25 april, 14:00-17:00
Söndag 31 maj, 10:00-13:00

KURSINFORMATION

Plats: Nytorget 4, Stockholm
Tillfällen: 1 tillfälle
Pris: 750 SEK
Förkunskaper: Inga
Antal deltagare: 12
Klädsel: Bekväma och mjuka kläder
Ledare: Marja Norlin och Josefin Helgesson

Kursledare Marja Norlin. FOTO: Malin Sandell.